söndag 30 juni 2013

LINUS och SKORPAN

Anna jobbar ju hela hela hela helgen så Skorpan och jag får stå för bloggskötsel. Vi berättar bäst i bild, så här kommer vår gemensamma skörd från dagen.

Vi tog hojen till Tannefors slussar och drack lite kaffe.

På hemvägen stannade vi i Hejdegården och lekte lite.

Sen cyklade vi hem och käkade macka och ost hos Viktor.
Och avslutade kvällen med kusinen på gatan.


Två kul bilder på Skorpan, hon verkar vara mer tillmötesgående när det gäller att fotograferas med sin egna kamera...

Och nedan följer Skorpans egna bilder från dagen!





Mobilblogg

Mmm ett gäng rakt ner i magen:) lite svårplockat än måste komma mer sol men en låda fick vi ihop på 25 min!

Mobilblogg

09:15, jordgubbsplock!

lördag 29 juni 2013

LINUS + SKORPAN Vår dag i bilder!

Idag bidrar både jag och Skorpan med bilder. Båda med våra alldeles "nya" kameror. En himla massa fint blev det!










 Och så Skorpans bidrag:




[ANNA] freda/lörda

Igår jobbade jag kväll, så Skorpan började lite senare på förskolan. När jag skulle lämna henne ville hon absolut gå själv, inte åka vagn. Vi tog ett snack innan, om dom små benen skulle bli väldigt trötta på vägen så finns det inte en chans i världen att hennes mamma skulle orka bära henne. När vi kommit halvvägs så blev dom små benen jättetrötta. Efter lite påminnelse och pepping så var vi dock på banan igen. Så vi togs oss fram det gjorde vi, sen skulle ju JAG hem också. Vaggandes som en anka typ. Fy fabian vad mitt blygdben gör ont idag, promenaden + mitt kvällspass på jobbet dödade mig bokstavligen. Kom hem 22:45 igårkväll, lyckades somna vid 00 iallafall. Jackpotten var väl ändå att Skorpan sov till 07:50 imorse (och jag började inte förrän 09:15 idag) så vila fick jag! Imorn väntar 12-22:15, men nu är det tusan nedräkning , nu är det inte många pass kvar på jobbet. Tur.

 på väg till förskolan!

Idag har Linus och Skorpan spenderat dagen (när jag jobbade) med att leka med Vilma&Markus. Dom har också fotat en massor, båda två. Skorpan har fått sin alldeles egen kamera. Vi kom på att vi hade kvar digitalkameran vi köpte innan Kretaresan -06. Den fungerar absolut men laddaren är halvtrasig och färgerna blir inge bra alls. Det gör ju inte Skorpan någonting alls. Hon blev överlycklig och oj vad hon fotat! Hon behärskar den själv och växlar mellan fotoläget och visa-bilder-läget och kommer stolt och visar vad hon fotat. Vecka 28 åker hon på en liten tripp till Borås ett par dagar med farmor och farfar, hon har lovat att fota resan så jag och Linus får se när hon kommer hem! Tre år och världsvan;)

Ikväll har Linus valt film, denna bjuds!