lördag 30 juni 2012

[ANNA] bildregn lörda

(det här inlägget ser jättekonstigt ut, skyll på Blogger)


Vi plockade med oss vår fina vän Emil till Bergs slussar för lite båtspan.



 När magen kurrade drog vi vidare till Brunneby Musteri där lunchade vi på deras restaurang, Bettina. Vi åt krispiga räksallader med ett berg handskalade räkor på, det var dögött och satt som en sportkeps! I gårdsbutiken så provsmakade vi diverse saft, must, mjöd och sylter. Vi fyllde kassarna med rabarbersaft, päron&ingefäramarmelad, klassisk must och mjöd. Sen avnjöt vi glass och supergod glass (från Sänkdalens gård). När bilen rullade från musteriet somnade en mätt Skorpan på två röda.


  

  
Omg räksalladen säger jag bara..med ett immigt glas vitt vin till...livet gott folk livet...

  






Tillbaka i stan igen mötte vi upp fler fina vänner; Mattias, Malin (tillika Emils syster för er som missat det) och deras goa Ingrid. Vi lekte lekpark och slappade på en filt i skuggan..

  

Skorpan och en Skorpanfavorit..Emil!

Mobilblogg

Kaffe och underbar glass i bersån vid Brunneby. Livet är rättvist.


Mobilblogg

On location: Brunneby


Mobilblogg

On location: Bergs slussar med Emil



Mobilblogg

Efterfrukostaktivitet. Jag diskar. Jag vill också vara 2år.


fredag 29 juni 2012

[ANNA] fred em

När Skorpan vaknat på eftermiddagen (jag och Linus värmde oss med dusch och kaffe när hon sov, blev ju fan nedkyld i Himna!) så gick vi ner på stan. Varor att hämta ut på Webhallen, ett span på nyöppnade Panduro, köpa frukt på torget, apoteket och sen Lucullus för lite mjölk, tidning och skicka paket. När jag och Skorpan står i paketkön så ropar Skorpan kolla Ingrid! Hon såg Malin och Ingrid före mig haha. Karlarna (Mattias&Linus) hade redan hittat varandra utanför Lucullus. Vi slog följe hem och småpratade, fint! Hemma lagade Linus hemgjorda laxburgare med egenfixad dressing och egenpicklade pickles. Ett glas rosé till det och jag drabbades av svår paltkoma. I det närmsta ska jag bläddra igenom veckans höjdpunkt, Aftonbladets Klick-bilaga sen ska vi kura upp oss framför film! Ikväll blir det denna. Största frågan dessa dagar är ju bara hurihelvete sliter man sig från Rumble??

 en trogen följeslagare för allt till shopping på torget till affären och med på picknicken. Nytillverkad efter svensk orginaldesign från 50-talet. Grejorna blir liksom inte mos som i en kasse, utan flaskor och liknande kan ställas upp, när den är smutsig diskar man/torkar den med trasa bara. En kvinna på stan stannade mig idag och sa att hon tyckte den är skitcool. Gillar när folk vågar göra så, jag har gjort det själv flera gånger om alltifrån väskor till kläder:)

 hur stor är hon liksom? Ser ju ut som hon ska börja skolan snart:o



[ANNA] Himnabadet

Förmiddagen spenderades i snålblåstens Himnabad. Fan va vi frös, jag och Linus. Skorpan ville inte erkänna det, hon badade och badade. Vi tog en för laget, ställde upp för Skorpan och badade ändå, vi var dom enda över 4 år i vattnet haha.




[ANNA] God morning Hogwarts!


 hmm it´s me HARRY POTTER!!

[ANNA] bildregn från torsdag







mmm Museicaféet Sjölingården, Swedish Grace-porslin /en personlig favvo) och english toffée-muffins to die for.